Je bekijkt nu Gay Pride 2022: waar en wanneer vinden de leukste en populairste prides van Nederlands plaats?

Gay Pride 2022: waar en wanneer vinden de leukste en populairste prides van Nederlands plaats?

De laatste jaren is de LGBTQ-community aan een forse opmars bezig en dat kunnen we bij Euro Poppers alleen maar aanmoedigen en goedkeuren. In de laatste jaren hebben er ook veel gay prides plaatsgevonden: dat zijn zo’n feestelijke evenementen waarop niemand zich hoeft te schamen om zijn geaardheid of seksuele voorkeuren, meer nog op gay prides zijn we er extra trots op! 

Verschillende Gay Prides in verschillende grote steden in Nederland 

Ook in Nederland vindt regelmatig een gay pride plaats, zo heb je de Amsterdam Gay Pride 2022, de Rotterdam Pride 2022, en de Utrecht Gay Pride 2022. De Rotterdam Pride werd gehouden van 17 tot en met 26 juni, en de Utrecht Gay Pride vond in het begin van de maand Juni plaats met de Utrecht Canal Pride op 4 juni. Er zijn dus al enkele gay prides geweest dit jaar. Kon je er toen niet bij zijn? Geen probleem, voor grote gay prides zoals de Amsterdam Gay Pride ben je namelijk nog niet te laat!

De Amsterdam Gay Pride: anders dan anderen 

De grootste pride van Nederland is waarschijnlijk de gay pride van Amsterdam, deze vindt meestal eind juni of begin juli plaats in Amsterdam. Het hoogtepunt van de Amsterdam Gay Pride is ongetwijfeld de Canal Parade: een grootse botenparade met zowel kleine als grotere boten die allemaal kleurrijk versierd zijn.

De Gay Pride Amsterdam zal dit jaar (2022) tussen zaterdag 30 juli en zondag 7 augustus gehouden worden. De Canal Parade, het hoogtepunt van de pride, vindt zoals gewoonlijk plaats op de eerste zaterdag van augustus, dit jaar is dat zaterdag 6 augustus.

Wat maakt de maakt de Amsterdam Gay Pride zo speciaal?

Nu weet je al ongeveer wat de Amsterdam Pride is en wanneer het plaats zal vinden. Maar wat maakt de Amsterdam Gay Pride zo speciaal? Wel, eerst en vooral is de sfeer op dit evenement in Amsterdam anders dan op veel andere prides. Wanneer mensen het woord ‘gay pride’ horen, denken de meeste mensen immers aan een grootschalig protest. Dat is echter niet zo op de Amsterdam Gay Pride, het is eerder een feest waarop Nederlanders en buitenlandse bezoekers trots zijn op hun geaardheid en zich er dus niet voor schamen.

Daarnaast telt Amsterdam heel wat kanalen, dat is de perfecte setting voor een uniek evenement: de Canal Parade. Deze parade volgt een route langs de Nieuwe Herengracht, Amstel, de Prinsengracht en Westerdonk. Heb je toevallig een boot, en zou je graag willen deelnemen aan deze Canal Parade? Dat kan, maar daarvoor heb je wel het Pride Vignet nodig, alleen met zo’n vignet mag je met familie en/of vrienden langs de kant liggen.

Amsterdam Gay Pride: met z’n allen daarheen!

Heb jij ook zin om eens te kunnen deelnemen aan de Amsterdam Gay Pride om zo van de aangename en vredevolle sfeer te kunnen genieten? Dat kan! 

Je moet er uiteraard wel eerst geraken, maar hoe geraak je in Amsterdam? Wel er zijn 3 manieren: via vliegtuig, auto of trein. Welk transportmiddel het beste is voor jou, hangt natuurlijk af van je woonplaats. Aangezien je dit kunt lezen is de kans groot dat je in Nederland of België woont, in dat geval is de trein of auto het beste voor jou. Amsterdam is immers vlot bereikbaar via snelwegen en spoorwegen. Indien je de auto verkiest zal je waarschijnlijk wel een parkeerplaats buiten het hartje van Amsterdam moeten zoeken. Woon je in een ander land? Geen probleem door de grote luchthaven van Amsterdam (Schiphol Airport) is Amsterdam ook via de lucht vlot bereikbaar!

Euro Poppers en de Gay Pride

De laatste jaren doen veel bedrijven mee aan de Pride Month, dat is goed. Het probleem is echter dat veel bedrijven dit enkel voor marketingdoeleinden doen omdat dit tegenwoordig wel ‘hip’ lijkt. Dat is Bij Euro Poppers niet zo, bij ons kun je immers poppers vinden die ervoor zorgen dat anale penetratie vergemakkelijkt wordt en 2 mannen dus gemakkelijker geslachtsgemeenschap kunnen hebben. Wij vinden namelijk dat homoseksuele mannen ook seksuele magie moeten kunnen ervaren. Dat betekent uiteraard niet dat heteroseksuele mensen geen poppers kunnen gebruiken, poppers zorgen immers ook voor een geluksgevoel, versterken orgasmes bij vrouwen en nog veel meer.

Maar welke poppers zijn er eigenlijk? Wel, bij Euro Poppers Nederland vind je een ruim assortiment aan poppers. Wil je ze gebruiken op de gay pride? Dan kun je kiezen voor de selectie van poppers uit ons assortiment die perfect zijn voor de Gay Pride omwille van hun feestelijke kleuren en uniekheid. Deze selectie bestaat uit 4 producten: de BPM Poppers, Amnesia, het Mini Festival Pack Everest Aromas en de grotere variant van het laatstgenoemde product.

BPM Poppers: alle remmen los

Heb je op feestjes vaak last van verlegenheid of wil je gewoon alle remmen los laten? Dan zijn de BPM Poppers waarschijnlijk iets voor jou, deze poppers bevatten immerse een aroma dat jou hierbij een duwtje in de rug geeft. We zeggen niet zomaar “duwtje”, deze poppers zijn immers mild waardoor ze perfect geschikt zijn voor mensen die ze voor het eerst willen uitproberen.

BPM Poppers 15 ml

BPM Poppers 15 ml

Prijs:

7.90€

Lees meer

Amnesia: ontspan je spieren

Wil je jouw spieren laten ontspannen om penetratie en seks aangenamer en makkelijker te maken? Dan zijn Amnesia Poppers waarschijnlijk iets voor jou! Deze poppers bevatten namelijk een licht henneparoma waardoor spieren zoals de anale kringspier onstappen en seks aangenamer en makkelijker wordt. Amnesia kan echter ook gebruikt worden om meer te kunnen genieten van een feestje met vrienden of de Gay Pride uiteraard!

Amnesia 15 ml

Amnesia 15 ml

Prijs:

7.90€

Lees meer

Maxi Festival Pack Everest Aromas 

Wil je perfect voorbereid zijn op een geweldig feest of evenement zoals de Gay Pride? Dan is het Maxi Festival Pack Everest Aromas iets voor jou, dit pakket bevat: zes condooms, een bob, twee poppers (BPM en Amnesia) en een inhaler (om poppers in een menigte te kunnen gebruiken). Kortom alles wat je nodig hebt om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Maxi Festival Pack Everest Aromas

Maxi Festival Pack Everest Aromas

Prijs:

29.90€

Lees meer

Mini Festival Pack Everest Aromas 

Lijkt het Festival Pack Everest Aromas je interessant, maar vind je het Maxi Festival Pack Everest Aromas te groot? Geen probleem, dan kun je ook kiezen voor de kleinere variant: het Mini Festival Pack Everest Aromas! Dit pakket bevat: 1 BPM Popper met bijbehorende inhaler en 4 condooms.

Mini Festival Pack Everest Aromas

Mini Festival Pack Everest Aromas

Prijs:

21.90€

Lees meer