20% KORTING & 1 POPPERS GRATIS VANAF 30 €

Onze klanten zeggen Goed
4/5 Gebaseerd op 41 reviews

Effecten van poppers: een volledig overzicht

 

Poppers waren ooit voorbehouden voor medisch gebruik om bepaalde cardiovasculaire klachten te behandelen, maar worden nu op tal van manieren gebruikt, van recreatief tot seksueel gebruik. Dit middel bestaat uit alkylnitrieten (pentylnitriet, amylnitriet en propylnitriet) en is de laatste jaren erg in trek in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, vooral dan bij het uitgaanspubliek en stellen op zoek naar nieuwe seksuele ervaringen. Maar waarom is dit product eigenlijk zo populair?

Ongetwijfeld omdat poppers bekend staan om hun vaatverwijdende eigenschappen, waarbij de bloedvaten zich verwijden en gebruikers onmiddellijk een gevoel van welbehagen en euforie ervaren. Toch zorgen deze vloeibare, vaatverwijdende middelen momenteel voor controverse! Sommigen beschouwen poppers als een drug, terwijl anderen ze gewoon zien als een middel met fantastische eigenschappen waarmee je alle remmen kunt lossen.

Sinds 2005 is euro-poppers.nl dé specialist en referentie op het vlak van poppers in Europa en biedt het de beste producten op de markt. Ons assortiment voldoet aan de geldende Europese wetgeving en beantwoordt aan de behoeften en wensen van zowel jonge als oudere consumenten, zodat niemand wordt blootgesteld aan bepaalde gezondheidsrisico's.

Zijn poppers inderdaad een drug? Mogen ze legaal verkocht worden? Wat zijn de effecten van poppers? Hoelang blijven ze werkzaam? Hoe kies ik de juiste poppers? Heeft het product lustopwekkende eigenschappen? Daar kom je nu achter!

 

Wat zijn de gunstige effecten van poppers?

 

Poppers werken heel snel en hebben onmiddellijk een psychologisch en lichamelijk effect.

 

Effect van poppers op de hersenen

 

Poppers bestaan uit nitrieten en werken direct in op het zenuwstelsel van de gebruiker. Maar geen zorgen: als poppers verstandig en conform de gebruiksaanwijzing worden gebruikt, vormen ze geen gevaar voor de gezondheid! Hier volgen enkele voorbeelden van de uitwerking op de hersenen:

 • Allereerst worden poppers bijzonder gewaardeerd om hun vaatverwijdende werking, waarbij de bloedtoevoer naar de hersenen verbetert. Door de verwijding van de bloedvaten wordt het voor de hersenen gemakkelijker de dagelijkse stress van zich af te zetten, waardoor gebruikers gemakkelijker zorgeloos kunnen genieten. Gebruikers ervaren een 'rush' in het hoofd en een licht gevoel door de grotere hoeveelheid zuurstof in de hersenen.
 • Verder zorgt het gebruik van poppers vaak voor een aangenaam en warm gevoel. Dit komt doordat de spieren zich ontspannen en de hersenen endorfine afscheiden, het zogenaamde gelukshormoon.
 • Hoewel poppers in de jaren zeventig vooral in de homoscene werden gebruikt, zijn ze nu ook razend populair bij heteroseksuele stellen. Deze producten vallen enorm in de smaak omdat ze seksuele lustgevoelens versterken en het verlangen opwekken om met je partner te vrijen.
 • Last but not least: het gebruik van poppers vermindert de remmingen. Zelfs de meest bedeesde en gereserveerde persoonlijkheden krijgen vleugels en durven anderen gemakkelijker te benaderen zonder hun zelfbeheersing te verliezen.

In tegenstelling tot andere soorten drugs brengen poppers geen risico op afhankelijkheid met zich mee, mits ze maar met mate worden gebruikt en de gebruiksaanwijzing wordt nageleefd.

 

Wat is de uitwerking van poppers op het lichaam?

 

De effecten van poppers op het lichaam variëren afhankelijk van het nitriet (pentylnitriet, amylnitriet en propylnitriet) in het product. Hetzelfde geldt voor de intensiteit van de ervaren sensaties. Hier volgen de meest voorkomende effecten die poppersgebruikers ervaren:

 • Na de geur van deze vloeistof in te ademen, voel je een bijzonder aangename warmte door je lichaam stromen. Een bevrijdend effect dat je een gevoel van vrijheid en intens genot geeft. Je lichaam ontspant en voelt zich op zijn gemak.
 • Poppers verbeteren de seksuele prestaties, bevredigen de lusten van zelfs de gulzigste minnaars en zorgen voor een langere vrijpartij! Mannen krijgen een erectie die langer aanhoudt.
 • Het verwijdende effect is goed voelbaar bij de gladde spieren, vooral dan de anale en vaginale spieren, waardoor penetratie gemakkelijker wordt.

Euro-Poppers.nl benadrukt dat dit product niet schadelijk is voor de gezondheid, mits je er geen misbruik van maakt. Voorzichtig zijn is dus de boodschap!

 

Welke gevaren zijn er verbonden aan het gebruik van poppers?

 

Vanwege deze bijzondere eigenschappen kunnen poppers bepaalde reacties veroorzaken bij gebruikers:

Tot de mogelijke effecten behoren een versnelde hartslag, wat een tijdelijke roes en hevige opvliegers veroorzaakt. Mensen met hartproblemen of een voorgeschiedenis van hart- en vaatziekten moeten het gebruik van poppers dan ook vermijden! Omdat inhalatie van dit product zorgt voor verwijding van de bloedvaten, kan het een daling van de bloeddruk veroorzaken. Mogelijke risico's hierbij zijn hoofdpijn, misselijkheid, verhoogde inwendige oogdruk en zelfs duizeligheid. Het wordt ook afgeraden om poppers te gebruiken met medicijnen zoals Viagra, met alcohol of met drugs.

 

Hoelang houdt het effect van poppers aan?

  

Die vraag stellen veel mensen zich!

Hierbij moet worden benadrukt dat de effecten, de duur en de intensiteit van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de formule. Over het algemeen geldt dat, zodra de vloeistof via de neus is geïnhaleerd, de effecten tussen 2 en 5 minuten kunnen aanhouden. Bij sommige mensen kunnen ze een tiental minuten aanhouden. Daarna voelen ze niets meer! De groeiende populariteit van poppers is ongetwijfeld toe te schrijven aan het feit dat ze gevoelens van intens, onmiddellijk genot veroorzaken, die na een paar minuten volledig verdwijnen.

 

Hoe kun je poppers veilig gebruiken?

 

 Hier zijn een paar tips voor het gebruik van poppers:

 

 • Allereerst wordt dit product uitsluitend via de neus geïnhaleerd. Je mag het vooral niet opdrinken!
 • Hoewel er geen risico op verslaving bestaat, is het raadzaam niet te overdrijven met het gebruik ervan. Waarom? Gewoon omdat regelmatig gebruik kan leiden tot ongewenste bijwerkingen zoals hoofdpijn.
 • Gebruik het verantwoord en verstandig.
 • Gebruik het niet samen met andere middelen of drugs en ga er verstandig mee om!
 • Na gebruik is het belangrijk om de kamer te luchten.
 • Bestel je poppers bij een bekende verkoper zoals euro-poppers.de. Veel mensen denken ten onrechte dat een hoge prijs garant staat voor kwaliteit. DAT IS NIET WAAR! Op ons platform vind je heel scherp geprijsde poppers van topkwaliteit. Wij controleren de samenstelling van elk product dat op ons platform wordt aangeboden en kopen rechtstreeks in bij de leverancier!
 • Tot slot worden poppers afgeraden voor zwangere vrouwen of mensen met hartproblemen.

 

Hoe kies ik de juiste soort poppers?

 

Dit zijn een aantal zaken waarop je moet letten bij het uitkiezen van de juiste poppers:

 • Let vooral op de bestanddelen van jouw poppers. Producten van goede kwaliteit bevatten pure nitrieten. Daarom zorgt ons team ervoor dat de ingrediënten zo puur mogelijk zijn.
 • Controleer de verpakking. Gezien de samenstelling van dit product moet het in een ondoorzichtige en luchtdichte verpakking zitten.
 • Kies poppers naargelang de ervaring die je nastreeft. Zo hebben poppers op basis van pentyl bijvoorbeeld stimulerende en euforische eigenschappen.

Heb je advies nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team van nitrietspecialisten!

 

Zijn poppers een doeltreffend afrodisiacum?

 

Poppers, die ook wel bekend staan als "seksdrug", zijn een beproefd afrodisiacum. Daarom gebruiken veel paren het om hun libido op te peppen of de seksuele opwinding te verhogen. De verwijding van de bloedvaten ontspant de gladde spieren in de vaginale en anale wand, waardoor penetratie gemakkelijker wordt.

Naast dit effect hebben poppers euforiserende en stimulerende eigenschappen. Poppers zijn een ideale manier om seks wat pittiger te maken. Zo kunnen ook de wat meer gereserveerde persoonlijkheden zich helemaal laten gaan en de seksgod in zichzelf laten ontwaken.

 

Zijn poppers een drug?

 

Vanwege de psychoactieve effecten worden poppers vaak beschouwd als een drug. Waarom klopt dit niet? Gewoon omdat het niet geclassificeerd staat als verdovend middel en geen afhankelijkheid veroorzaakt, in tegenstelling tot andere soorten drugs. Bovendien heeft het geen aangetoonde bijwerkingen op lange termijn op gezondheidsvlak.Poppers zijn legaal

Euro-poppers.de wenst te verduidelijken dat de producten die op haar platform worden aangeboden uitsluitend in Europa goedgekeurde nitrieten bevatten:

 • Amylnitriet
 • Pentylnitriet
 • Propylnitriet

Voor een veilig en verantwoord gebruik van poppers moet je de aanbevelingen van de fabrikant opvolgen, zodat je van de effecten kunt genieten en de risico's tot een minimum kunt beperken. Voor aankopen of advies over poppers kun je terecht bij de winkel.

De beste poppers op de markt vind je bij Euro Poppers!