Gratis levering vanaf 50 euro aankoop (NL)

Zoals bekend is Euro Poppers marktleider in de verkoop van poppers in Frankrijk en Europa. Ons team maakt er een erezaak van hoogwaardige poppers uit te kiezen. Als referentie inzake online verkoop verstrekken wij advies over de beste poppers: prijs, nitrieten (amyl, propyl, pentyl) en gebruik. Maar hoe maak je een keuze uit het enorme aanbod? Welk nitriet moet je kiezen? Tegen welke prijs? De beste poppers vinden is niet zo eenvoudig.

Jungle Juice, Amsterdam, Dragon power, Everest Aromas, Iron Horse Poppers of Blue Boy, bij Euro Poppers Nederland vind je alle mogelijke popperstypes (amyl, propyl, poppersmengsel of pentyl).

Meer informatie vind je op Alles over poppers.

 

Hoe herken je de beste poppers?

 

Wil je er als beginneling zeker van zijn de juiste keuze te maken, dan raden we je aan voor vaste waarden te kiezen! Als je voor een bekend en gerenommeerd merk kiest, loop je namelijk weinig kans teleurgesteld te worden! Bovendien kunnen de opgewekte effecten variëren per nitriettype: zo zal Jungle Juice niet dezelfde werking hebben als Iron Horse. Ga dus eerst na wat je met poppers wilt bereiken!

Onze voorkeur gaat uit naar Amsterdam Poppers (op basis van propylnitriet) en Jungle Juice (ook op basis van propylnitriet). Vanwaar die voorkeur? Omdat deze merken de best verkochte poppers op de markt zijn. Ze vormen een krachtig product op basis van propylnitriet en met euforiserende en ontremmende effecten, warmteopwellingen en een verhoogde seksuele opwinding. Kortom, een perfecte formule om seksuele effecten met feesten te combineren.

  • Ga voor poppers van een gerenommeerd merk
  • Ga af op de reputatie van het product
  • Kies een nitriet uit dat aangepast is aan de toepassing (seksueel of feesten)
  • Koop je flesjes bij een beveiligde en betrouwbare online winkel (bij voorkeur gevestigd in Frankrijk)
  • Maak kennis met onze Beste poppers.

 

Amsterdam Poppers

 

Amsterdam Poppers zijn een klassieker. Deze iconische poppers hebben hun plaatsje aan de top veroverd en de concurrentie het nakijken gegeven. Amsterdam Poppers behoren vermoedelijk tot de krachtigste poppers, omdat ze extra krachtig zijn en samengesteld zijn uit propylnitriet. De werking is snel en houdt enkele minuten aan. Amsterdam wordt verkocht in een flesje van 24 ml voor minder dan € 10, is geschikt voor gemengd gebruik (seks en feestjes) en zeer goed geprijsd. Volgens ons zijn Amsterdam Poppers de beste Poppers die we momenteel in voorraad hebben.

Euro Poppers wijst er ook op dat poppers zoals alle producten helaas vaak nagemaakt worden. Hoewel er namaakproducten bestaan, krijg je bij Euro Poppers Nederland authentieke producten tegen de laagste prijs.

amsterdam poppers   

 

Jungle Juice Poppers

  

Bij Euro Poppers Shop, zijn we ook weg van Jungle Juice Platinum (op basis van propylnitriet). Jungle Juice Platinum is een instituut in het popperswereldje en hoeft dan ook niets meer te bewijzen. Het is namelijk een zeer zuiver product, wat garant staat voor maximale kwaliteit en een uiterst krachtige werking. Jungle Juice Platinum is de best verkochte popper, maar altijd voorradig bij Euro Poppers. Het is een van de best verkochte poppers in de wereld en ook in Frankrijk en is verkrijgbaar in een flesje van 24 ml. Deze superkrachtige poppers zorgen gegarandeerd voor een roes, ongeacht de toepassing (op feestjes of onder de lakens)! Bij Euro Poppers Nederland bieden we ze aan tegen de beste prijs: minder dan € 10 voor een flesje! Profiteer van deze lage prijs in onze online winkel!

jungle juice platinum

  

Meer weten over poppers

 

Wil je graag meer weten over poppers en het wereldje errond, neem dan een paar minuten de tijd om de volgende artikels te lezen: