Je bekijkt nu Wat zijn de poppers bijwerkingen om op te letten?

Wat zijn de poppers bijwerkingen om op te letten?

Poppers worden veel gebruikt. Dat men geïnteresseerd is in de bijwerkingen van poppers, is dan ook niet vreemd. De effecten die dit middel veroorzaken, kun je maar het beste rekening mee houden. Je weet dan precies wat je mag verwachten. 

Het effect van poppers doet denken aan dat van viagra. Bij seks is het gewenst om een erectie te krijgen. De juiste medicijnen helpen dan om dit te verzorgen. De kleine flesjes komen echter namelijk ook met een bepaald risico. Je wilt namelijk geen last krijgen van de werkzame stof omdat je het verkeerd gebruikt. Ondanks dat dit maar zeer zelden voorkomt, is het toch iets om in de gaten te houden. Poppers gebruiken voor seksuele activiteit moet vooral leuk zijn. 

Waarom poppers gebruiken? 

We hebben het al even kort gehad over waarom mensen poppers gebruiken. Maar meer specifiek hebben we er 2 hoofdredenen voor: 

  • Feestjes: De werkzame stof van poppers is ideaal voor feestjes. Het zorgt er namelijk voor dat je in een goede mentale en fysieke toestand bent. Het neemt je remmingen weg, waardoor je wat vrijer bent in je doen. Uiteindelijk is dat toch waar we allemaal naar op zoek zijn. Bijvoorbeeld in het weekend, om even lekker te relaxen.

  • Seksuele activiteit: Tegelijkertijd is ook seksuele activiteit een belangrijke drijfveer voor mensen om poppers te gebruiken. Je zin in seks neemt namelijk abrupt toe wanneer je poppers gebruikt. Dit komt doordat het je bloedvaten verwijdt. Hierdoor is het heel makkelijk mogelijk om meer bloed naar je penis te laten stromen. En we weten allemaal wat voor effect dat dan weer oplevert. 

Welke van deze redenen zijn voor jou het meest belangrijk om poppers een kans te geven? 

Positieve effecten van poppers

Voordat we de poppers bijwerkingen er bij pakken, is het belangrijk om nog één punt te benoemen; de positieve effecten van poppers. 

Eén van de bekende poppers bijwerkingen is namelijk dat je er licht van in je hoofd wordt. In potentie levert dit wat duizeligheid op. Maar dit is juist een effect wat veel mensen prettig vinden. Het is alsof er een last van de schouders verdwijnt. 

Qua positieve effecten gaat het om: 

  • Zin in seks
  • Licht gevoel in hoofd
  • Warm gevoel in lichaam
  • Wegnemen remmingen

Ze gaan gegarandeerd voor een leuke tijd zorgen. Op een feestje, maar zeker ook in de slaapkamer. Het is maar net waar je persoonlijk de voorkeur aan geeft. 

Poppers bijwerkingen

Dan gaan we nu de belangrijke poppers bijwerkingen er even bij pakken. Dit geeft daarmee een duidelijk beeld van wat je van poppers mag verwachten. En of je het ook persoonlijk de moeite waard vindt om ze te (blijven) proberen. 

Qua poppers bijwerkingen moet je denken aan: 

  • Vaatverwijding: Het verwijden van de vaten is een van de belangrijkste effecten van poppers. Sommige mensen zien dit als bijwerking, omdat het niet het hoofddoel is waarvoor ze het gebruiken. Het verwijden van de vaten zorgt ervoor dat er een warm gevoel in het lichaam ontstaat. Bovendien maakt het een erectie krijgen makkelijker.  
  • Verminderde bloeddruk: Tegelijkertijd is ook een verminderde bloeddruk één van de poppers bijwerkingen. Dit staat nauw in verband met het verwijden van de vaten. Een verminderde bloeddruk levert mogelijk een licht gevoel in het hoofd op. Dit zorgt bij sommige mensen voor een bepaalde duizeligheid.
  • Lichte hoofdpijn: Tot slot ervaren sommigen een lichte hoofdpijn als één van de poppers bijwerkingen. Dit geldt niet voor iedereen. Bovendien is er een cruciale oorzaak die er aan ten grondslag ligt; verkeerd gebruik. 

Poppers bijwerkingen zijn eigenlijk alleen van toepassing op het moment dat je ze verkeerd gebruikt. Let erop dat het sterk aan te raden is om ze op de bekende, veilige manier te gebruiken. Bijvoorbeeld door een accessoire te gebruiken of door de lucht uit een flesje op een natuurlijke wijze in de kamer te verspreiden. 

Wat we absoluut niet aanraden, is om direct met de neus uit het flesje te inhaleren. De kans op poppers bijwerkingen is dan simpelweg te groot. 

Bekijk nu het brede aanbod van Euro Poppers en zorg ervoor dat je jouw flesjes in ieder geval op de juiste manier gebruikt!