Je bekijkt nu Verzendkosten van Euro Poppers: wat verandert er voor je

Verzendkosten van Euro Poppers: wat verandert er voor je

  • Berichtcategorie:Nieuws

Het is je misschien al een tijdje opgevallen dat de verzendkosten niet meer hetzelfde zijn als voorheen. En dat is ook beter zo! 

We leggen de redenen voor deze wijziging in de volgende regels uit!

Waarom zijn de verzendkosten niet meer hetzelfde?

Brandstof

Al jaren zijn de verzendkosten op onze website hetzelfde gebleven en het werd tijd om ons prijsbeleid te updaten. 

We zijn ons ervan bewust dat deze kosten (vooral door de huidige economische situatie) een substantieel bedrag kunnen vormen voor de klant, vooral wanneer een bestelling slechts enkele producten bevat.

Sinds de start van onze webshop beperken we onze verzendkosten al door levering aan te bieden vanaf 40 (Nederland en België). Een noodzakelijke stap, maar niet voldoende om de problemen van alle klanten op te lossen.

We hebben daarom samen met onze vervoerders (La Poste, GLS en Chronopost) nagedacht om eerlijkere en voordeligere tarieven aan te bieden. 

Inderdaad, een dynamische prijsstelling die rechtstreeks gekopppeld is aan de olieprijzen op de markt. Zoals je al weet, wordt de transportsector sterk beïnvloed door deze factor, vooral de laatste jaren.

Het gewicht van het pakket 

Een ander element waarmee nu rekening wordt gehouden bij de verzendkosten, is het gewicht van het pakket. Het is een belangrijk element bij de voorbereiding en aflevering van een pakket, aangezien het middelen vereist die min of meer belangrijk zijn voor het gewicht.

Voordelen

Je profiteert nu dus van aantrekkelijke en transparante prijzen die de marktrealiteit en de verzendkosten het best weerspiegelen.

Nog steeds kun je, afhankelijk van het land, kiezen tussen levering aan huis of levering in een afhaalpunt.

We raden je daarom aan om, voordat je een bestelling plaatst, de verzendkosten te controleren en de verschillende vervoerders, die beschikbaar zijn voor jouw bestemming, te vergelijken om verrassingen te voorkomen.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar als je vragen hebt over de verzendkosten: