Je bekijkt nu Libido verhogen man: hoe werkt het?

Libido verhogen man: hoe werkt het?

Je libido verhogen als man? Het is iets waar veel mannen naar op zoek zijn. Een hoger libido staat over het algemeen namelijk gelijk aan interessantere seks. Je hebt er bijvoorbeeld dankzij meer testosteron ook gewoon meer zin in. 

Het is dan ook geen toeval dat veel mannen op zoek zijn naar allerlei producten om het libido te verhogen. Van een supplement of de juiste vitamine tot aan speciale capsules en zelfs ashwagandha

Maar wat is nu de beste manier om je libido te verhogen als man? 

Libido verhogen als man: wat is libido? 

Je libido omschrijft als het ware de mate waarin je behoefte hebt aan seks. Iemand met een hoog libido heeft veel zin in seks. Iemand met een laag libido heeft er juist wat minder behoefte aan. 

Met het verhogen van je libido zorg je er daarom voor dat je op een gezonde manier voor meer seks in je uitgaansleven en/of relatie zorgt. Zeker met de betaalbare prijs van de hedendaagse producten en algemene tips is het goed mogelijk om je libido al op de korte termijn flink te verhogen. 

Natuurlijke manieren van libido verhogen als man

Allereerst zijn er een aantal natuurlijke manieren om je libido te verhogen als man. Dit zijn dus als het ware levensstijltips die je gaan helpen om op een natuurlijke wijze meer zin in seks te krijgen. We hebben het dan over: 

 • Lichaamsbeweging: Zorgen voor meer lichaamsbeweging, is een van de beste manieren om je libido te verhogen als man. Aan de ene kant helpt dit om een beter zelfbeeld te ontwikkelen. Wanneer je bijvoorbeeld met overgewicht kampt, gaat meer lichaamsbeweging zorgen voor een strakker lichaam. Tegelijkertijd zorgt extra lichaamsbeweging ook voor de afgifte van meer gelukshormonen. Je zit hierdoor zelfs uren na een sessie in de sportschool nog steeds extra goed in je vel. In het ideale geval zorg je ervoor dat je voortaan zo’n 3 a 4x per week iets aan lichaamsbeweging doet. Zo’n 45 minuten is per keer is al voldoende om significante resultaten te boeken.
 • Gezond eten: Een tweede natuurlijke wijze om een laag libido als man aan te pakken, is gezond eten. Met een gezond dieet ga je namelijk op dezelfde manier zorgen voor een meer positief zelfbeeld met betrekking tot je eigen lichaam. Bovendien gaat een gezond dieet meer energie opleveren, wat zich automatisch vertaalt in meer behoefte aan en zin in seks. Een dieet dat rijk is aan complete eiwitten, vette vis en bijvoorbeeld oesters gaat helpen om de hoeveelheid testosteron in je lichaam op een natuurlijke wijze een boost te geven. En meer testosteron betekent meer libido voor mannen!
 • Stress vermijden: Tot slot is het nog cruciaal om stress zoveel mogelijk te vermijden. Wanneer je namelijk gestrest bent, is er veel cortisol in je bloed aanwezig. Dit is het belangrijkste stresshormoon. Het vervelende van een hoog gehalte aan cortisol is dat het een negatief effect heeft op je libido. In een situatie waarin je lichaam namelijk denkt dat er ‘gevaar’ dreigt (en je dus stress hebt) heeft een hoog libido niet de prioriteit. Je moet je juist kalm voelen om maximaal van je seksleven te genieten. Zaken die helpen om stress te verminderen, zijn mediteren, yoga, sporten en diep ademhalen. 

Probeer deze natuurlijke manieren om je libido te verhogen als man zoveel mogelijk toe te passen. Door hier bewust over na te denken in een doorsnee week, ga je waarschijnlijk binnen de kortste keren al positieve resultaten boeken. 

Echter is er nog één product waar we het momenteel nog niet over hebben gehad; de poppers. En aangezien dit in veel opzichten dé ideale oplossing is om een super libido als man te ervaren, gaan we er zeker nog even bij stilstaan. 

Waarom poppers je libido en seksleven verbeteren

Poppers en je libido verhogen; het blijkt in de praktijk een gouden combinatie te zijn. Het is intussen structureel bewezen dat poppers het seksleven van de gebruiker flink verbeteren. Dit heeft alles te maken met de 3 belangrijkste voordelen van poppers met betrekking tot dit onderwerp: 

 • Werkt ontspannend: Het eerste grote voordeel is dat poppers een ontspannende werking op het lichaam hebben. Zo ontspant de kringspier bijvoorbeeld aanzienlijk na het gebruik van poppers. Hierdoor gaat de seks automatisch een stuk prettiger aanvoelen.
 • Neemt remmingen weg: Tegelijkertijd nemen poppers ook eventuele remmingen die je voelt weg. Op ieder vlak, maar zeker ook seksueel. Zodoende ga je makkelijker helemaal op in de seks. In plaats van dat je te veel ‘in je hoofd’ zit, laat je jezelf helemaal gaan. Met andere woorden; je hebt zo meer zin in de seks. Je libido neemt toe en je seksleven krijgt een serieuze boost.
 • Verlengt het orgasme: Als laatste grote voordeel is het van poppers ook bekend dat ze in staat zijn om je orgasme te verlengen. Wanneer je ze net voor het orgasme neemt, blijft het euforische gevoel langer hangen. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat dit je seksleven alleen maar ten goede komt. 

Nu je volledig op de hoogte bent van de toegevoegde waarde van poppers, blijft er nog maar één vraag over!

Wat zijn de beste poppers voor een goed seksleven?

Top 5 poppers voor een goed seksleven

Als expert op dit gebied helpen we je graag een handje verder met het beantwoorden van deze vraag. We hebben de top 5 poppers voor een goed seksleven bij deze voor je op een rijtje gezet: 

 • Orgy Poppers 15 ml: Een mix van amyl en propyl, ideaal voor wilde feestjes. Afkomstig uit Frankrijk en met snelle en supersterke effecten. 
Orgy Poppers 15 ml

Orgy Poppers 15 ml

Prijs:

10.90€

Lees meer

 • Everest Premium Ultra Strong 15 ml: Ultrasterk amylnitriet, ontworpen voor intense ervaringen. Deze popper is snel actief, maar blijft ook heerlijk lang werken.
Everest Premium Ultra Strong 15 ml

Everest Premium Ultra Strong 15 ml

Prijs:

17.90€

Lees meer

 • Rush Original PWD 10 ml: Klassieke Rush Poppers voor een snelle en sterke rush. Deze optie is perfect voor beginners én ervaren gebruikers.
Poppers Rush Original PWD

Poppers Rush Original PWD

Prijs:

8.40€

Lees meer

 • Amyl 24 ml: Sterke amylnitrietpoppers van een groter formaat voor langdurig gebruik. Deze optie is het meest geschikt voor ervaren gebruikers.
Poppers Amyl 24 ml

Poppers Amyl 24 ml

Prijs:

10.40€

Lees meer

 • Iron Fist 30 ml: Amyl nitriet in een extra groot flesje voor langdurige effecten. Ideaal voor de liefhebber van een extra intense ervaring. 
Iron Fist Popper 30 ml

Iron Fist Popper 30 ml

Prijs:

11.90€

Lees meer

Bestel nu jouw nieuwe, favoriete poppers en ontdek direct hoe het in staat is om jouw seksleven tot nieuwe, hogere hoogten te laten stijgen!