Je bekijkt nu Popperbate: de nieuwe grens van het gebruik van poppers!

Popperbate: de nieuwe grens van het gebruik van poppers!

  • Berichtcategorie:Tips & trucs

Poppers zijn interessante middelen om de werking van stoffen te intensiveren die worden gebruikt voor recreatieve en therapeutische doeleinden. Oorspronkelijk was het een product om een ​​hartaandoening tegen te gaan. En daarna werd het een ​​veelgebruikte stof in LGBTQ+ gemeenschappen vanwege zijn vermogen om seksuele ervaringen naar een hoger niveau te tillen.

We hebben daarom besloten om in dit artikel de kenmerken van poppers verder te verdiepen en die van een praktijk die zich in toenemende mate verspreidt, de popperbate. Verspil geen tijd meer en lees onze gids.

Wat zijn poppers?

Poppers verwijzen naar een categorie chemische stoffen die bekend staan ​​als alchylnitrieten, als amylnitriet, propyl en pentyl. Deze chemische verbindingen worden verkocht in kleine flesjes en de dampen worden ingeademd.

Zijn populariteit en gebruik komt voort uit het feit dat ze in staat zijn om gladde spieren te ontspannen. Inclusief die van de bloedvatwanden, wat leidt tot een warm gevoel en duizeligheid, vergezeld van een intense euforie.

Poppers werden aanvankelijk beschouwd als een medicijn voor de behandeling van angina pectis. Een hartpathologie die pijn op de borst veroorzaakt. Vervolgens waren poppers in de jaren 70 en 80 een beroemde substantie in disco’s en in LGBTQ+ gemeenschappen. Door hun dilatatie- en ontspanningseffecten die seksuele ervaringen verbeteren. Het gebruik van poppers is echter niet zonder risico’s en kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en kan de bloeddruk verlagen.

Wat is popperbate of popperbating?

De term “popperbate” of “popperbating” komt voort uit de samenvoeging van twee termen: “poppers” en “masturberen”. Het verwijst naar de praktijk om poppers te gebruiken tijdens de masturbatie. Deze praktijk is erg populair geworden in sommige online gemeenschappen en onder liefhebbers die op zoek zijn naar een manier om hun seksuele ervaring te intensiveren. Door de vasodilatoren-effecten van poppers, die kunnen leiden tot spierontspanning en de bloeddoorstroming verhogen. Liefhebbers van deze praktijken worden popperbators genoemd. 

In deze video’s / compilaties zie je een trainer (die instructies geeft om op te volgen) en popperbators. De instructies bekijken en uitvoeren. Deze video’s hebben miljoenen views behaald.

Daarom wordt de combinatie van het fysieke effect van poppers met de handeling van masturbatie gezocht om een grotere euforie te behalen, het gevoel van plezier te maximaliseren en de intensiteit van orgasmes tijdens seks te vergroten.

Het gebruik van poppers voor dit doel wordt vaak door online gemeenschappen via video’s, gidsen of compilaties weergegeven. Waar mensen advies verstrekken, en persoonlijke ervaringen delen, zodat deze stof veilig wordt gebruikt.

Het is echter altijd belangrijk om te benadrukken dat het inademen van poppers kan leiden tot gezondheidsrisico’s. Inclusief bijwerkingen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, enz. Daarom, zelfs als de praktijk van “popperbate” in sommige omgevingen aan discussie is onderworpen. Het is essentieel om ze bewust en voorzichtig te gebruiken, ook rekening houdend met de potentiële gezondheidsrisico’s. Die verband houden met het gebruik van chemicaliën om de seksuele prestaties te verbeteren.

Waar vind je popperbate-trainingsvideo’s?

Voor een correct gebruik van poppers voor masturbatie doeleinden, suggereren we je aandacht te richten op video-inhoud en gidsen met trainers of popperbators. Popperbators kunnen laten zien hoe je het potentieel van deze stof kunt benutten.

Daarom is het vanzelfsprekend dat deze trainingsvideo’s verkrijgbaar zijn op legale platformen met erotische inhoud. Als de video’s niet voldoende voor je zijn, vind je op internet tientallen gidsen die zijn gewijd aan popperbate praktijken.

Je hoeft alleen deze term, of popperbators op Google te typen om toegang te krijgen tot een breed aanbod van altijd bijgewerkte informatie om zo het potentieel van poppers voor jouw behoeften te verhogen.

De 5 beste poppers voor popperbate trainingen

Als je geïnteresseerd bent in de praktijk van “popperbate”, maar je hebt geen enkel idee wat voor jou de juiste producten zijn, willen we je 5 praktische en betrouwbare alternatieven voorstellen om te gebruiken wanneer je wilt.

Het eerste product is Iron Fist, poppers oorspronkelijk afkomstig uit Berlijn waarmee je de ontspanning van je spieren kunt ervaren op basis van amylnitriet. Het heeft een zeer sterke vaatverwijdend effect, bestemd voor frequente gebruikers.

Iron Fist Popper 30 ml

Iron Fist Popper 30 ml

Prijs:

11.90€

Lees meer

Ook Everest Premium Ultra Strong is een interessante oplossing, uitgerust met een grotere hals van de fles voor een groter effect en in een praktisch formaat van 15 ml.

Everest Premium Ultra Strong 15 ml

Everest Premium Ultra Strong 15 ml

Prijs:

17.90€

Lees meer

Een andere optie om te beginnen zijn de Orgy Poppers, het perfecte mengsel voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers. Het product wordt in Frankrijk vervaardigd en belooft je seksuele ervaringen te verbeteren. Poppers Amyl daarentegen hebben een krachtig vaatverwijdend effect in klein formaat die je echt belooft krachtige orgasmes te bereiken. 

Orgy Poppers 15 ml

Orgy Poppers 15 ml

Prijs:

7.92€ 9.90€

Lees meer

Ten slotte zijn er Amyl Poppers 24 ml, gereserveerd voor frequente gebruikers van deze stof omdat de sterkte ervan op een extreem snelle manier wordt vrijgegeven voor langetermijneffecten.

Poppers Amyl 24 ml

Poppers Amyl 24 ml

Prijs:

10.40€

Lees meer

Verken de wereld van poppers: recreatief gebruik, seksuele voordelen en popperbate gids voor veilig gebruik verkrijgbaar via Euro Poppers Nederland