10% korting op eerste bestelling met de code: WEL10

Tot 30% korting hier

GRATIS LEVERING VANAF €50 - Meer informatie

Onze klanten zeggen Goed
4/5 Gebaseerd op 45 reviews

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 6,00 - € 60,00

Sterkte

Sterkte

Flessengrootte

Flessengrootte

Kindveilige sluiting

Kindveilige sluiting

Propylnitriet is het derde nitriet op Euro Poppers Nederland, maar ook het zwakste. Het is ideaal voor beginners, maar ook voor degenen die het plezier willen variëren en met andere effecten willen experimenteren.

Actieve filters

 • BPM Poppers 15 ml BPM Poppers 15 ml infos intensiteit
  € 8,40
  BPM Poppers 15 ml
 • Poppers Meta Propyl Poppers Meta Propyl infos intensiteit
  • -20%
  € 6,72 -20% € 8,40
  Poppers Meta Propyl 10 ml
 • Amsterdam 24 ml intensiteit
  € 10,40
  Amsterdam 24 ml
 • ID Poppers 10 ml ID Poppers 10 ml infos intensiteit
  € 7,90
  ID Poppers 10 ml
 • Amnesia 15 ml Amnesia 15 ml infos intensiteit
  € 8,40
  Amnesia 15 ml
 • Original Propyl 30 ml Original Propyl 30 ml details intensiteit
 • Poppers Meta Propyl 10 ml x3 Poppers Meta Propyl 10 ml individueel intensiteit
 • Amsterdam popperspack Amsterdam poppers intensiteit
 • Juic' D Poppers 24 ml fles Juic' D Poppers 24 ml dettagli intensiteit
 • Meta Propyl 24 ml Meta Propyl 24 ml details intensiteit
  • -20%
  € 9,52 -20% € 11,90
  Meta Propyl 24 ml
 • Liquid Colors Helium 24 ml Liquid Colors Helium 24 ml infos intensiteit

Propylnitrietpoppers 

 

Propylnitrietpoppers zijn tegenwoordig het bekendste aroma. Propylnitriet vormt al sinds de jaren ‘80 de basis voor poppers. Herbeleef de uitzinnige jaren ‘80 met de talloze poppers die in voorraad zijn bij euro-poppers.nl zoals Juice Zero, Jungle Juice Ultra Strong, Everest Zero, Dragon Strong, enz.

 

Propylnitrietpoppers: poppers uit de jaren '80

 

Propylnitriet wordt gemaakt op basis van alkylnitriet en wordt ook wel isopropylnitriet genoemd. Het zit in 80% van de poppers die verkocht worden. De populariteit van propylnitrietpoppers gaat terug tot de jaren tachtig, toen ze een rage waren, vooral in de homogemeenschap. Propylnitrietpoppers liggen aan de basis van de zeer sterke en krachtige poppers die tegenwoordig gebruikt worden. 

 

Wat is de werking van Propylnitrietpoppers?

 

Propylnitrietpoppers hebben een onmiddellijk en bijzonder sterk effect. Deze krachtige poppers veroorzaken een snelle en zeer felle roes. Sommige kunnen voor een intens warmtegevoel zorgen. Propylnitrietpoppers stimuleren de seksuele begeerte en zorgen voor sterke opwinding en genot. Dankzij propylnitrietpoppers kunnen alle seksuele verlangens bevredigd worden, van de zachtste tot de hardste. Deze poppers hebben een vrij milde geur, die zelfs aangenaam en zoet kan zijn, afhankelijk van de samenstelling. Wie poppers liever voor recreatieve doeleinden gebruikt, zal niet teleurgesteld worden, want het euforische effect is heel krachtig.  Propylnitrietpoppers nemen alle remmingen weg, wees daar maar zeker van. 

 

Propylnitrietpoppers in voorraad op Euro Poppers: Juice Zero, Trip, Jungle Juice Ultra Strong, Ultimate, El Toro Strong, Amsterdam Poppers, Jungle Juice Platinum, Everest Enjoy It!, Dragon Strong, Blue Boy, Jungle Juice Plus, enz.

 

Poppers op basis van een mengsel van Propylnitriet

  

Propylnitrietpoppers zijn zo aangenaam dat ze uitstekend te mengen zijn met pentylnitriet of amylnitriet voor een explosief effect

  

Poppers op basis van een mengsel van propyl-en pentylnitriet

 

Poppers op basis van een mengsel van propylnitrieten en pentylnitrieten werken bliksemsnel. Dit mengsel ontketent al jouw seksuele driften en neemt alle remmingen weg. Dankzij het sterke pentyl verdampen deze propyl- en pentylnitrietpoppers langzamer en behouden ze lang hun intense aroma. Je orgasmes zullen langer duren, de anale spieren verwijden zich onmiddellijk en je kunt je partner dieper en gemakkelijker penetreren. 

 

Poppers op basis van een mengsel van pentyl- en propylnitrieten in voorraad bij Euro Poppers: 

Jungle Juice Zero, Dragon Strong, El Toro Strong, enz. 

 

Poppers op basis van een mengsel van propyl- en amylnitriet

 

Poppers op basis van een mengsel van propyl- en amylnitrieten zijn net zo intens, alleen zijn de effecten anders. Dit zinnenprikkelende mengsel van nitrieten zal je seksuele prestaties nog steeds verbeteren en alle verlangens van jouw partner bevredigen. De effecten houden lang aan en zijn zelfs tienmaal sterker, zowel wat betreft het orgasme als de erectie. Je zult gedurende lange tijd een keiharde pik hebben. 

 

Poppers op basis van een mengsel van amyl- en propylnitrieten in voorraad bij Euro Poppers: 

Pig Black, Pig Juice, Everest Zero, enz.

 

Manieren om poppers te gebruicken

 

Je kunt zelf kiezen hoe je poppers gebruikt. Er bestaan namelijk verschillende manieren om ze binnen te krijgen. Poppers worden geconsumeerd door ze rechtstreeks via de neus te inhaleren. Je kunt daarbij een inhalator gebruiken om het risico op verbranding te beperken. Je drenkt een watje in bijvoorbeeld propylnitriet en plaatst het in de inhalator, zodat je de poppers via de gaatjes kunt inademen en van het lustopwekkende effect kunt genieten. Als alternatief kun je het flesje open laten staan in een afgesloten ruimte. Op die manier komt de damp van de poppers vrij en verspreidt die zich door de hele kamer, zodat je de effecten intens en langdurig ervaart. Of je kunt een diffuser gebruiken om hetzelfde resultaat te bereiken. Hoe je ze ook gebruikt, de poppers zullen als een bom inslaan en de effecten zullen altijd eersteklas zijn.

 

Samengevat

 

 •  onmiddellijke uitwerking
 •  krachtig en sterk
 •  snelle en felle roes
 •  intense warmte
 •  lustopwekkend
 •  wekt seksuele driften en opwinding op
 •  prettige geur
 •  euforisch effect
 •  neemt alle remmingen weg