GRATIS LEVERING VANAF 50 EURO AANKOOP (NL)

left banner

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 4,00 - € 70,00

Nitrieten

Nitrieten

Sterkte

Sterkte

Flessengrootte

Flessengrootte

Productie

Productie

Kindveilige sluiting

Kindveilige sluiting

Actieve filters

Al onze poppers: amyl-, pentyl- of propylpoppers, van de mildste tot de sterkste

  

Poppers op basis van amylnitriet, pentylnitriet, propylnitriet of een mengsel van nitrieten op Euro Poppers, dé Europese poppersspecialist. Snelle levering - Discrete verzending - Veilige betaling

 

De samenstelling van een popper is belangrijk. Je kunt kiezen uit verschillende nitrieten: amyl, propyl, pentyl. Je popper kan samengesteld zijn uit één nitriet of een mengsel van nitrieten. Je zult dus kunnen genieten van 100% originele poppers. Ons team kiest de leveranciers zorgvuldig uit. Alle poppers hebben een ontspannende en lustopwekkende werking en kunnen de seksuele prestaties verbeteren (vaatverwijdend effect). 

 

Pentylnitriet

 

Pentylnitriet is zeer populair onder poppersliefhebbers en vormt jouw ideale metgezel in bed. Pentylnitrietpoppers behoren tot de sterkste op de markt.

 

Propylnitriet

 

Propylnitriet is net zo sterk als pentylnitriet en was het oorspronkelijke popperstype in de jaren tachtig. Het werkt zowel euforiserend als seksueel stimulerend en zal je zeker kunnen bekoren!

 

Amylnitriet

 

Amylnitriet is een van de klassieke nitrieten in poppers, sinds het begin al. Het is net zo populair als andere nitrieten en wordt vaak voor seksuele doeleinden gebruikt. Het effect houdt langer aan dan bij andere nitrieten.

 

Aan jou om je favoriete samenstelling te kiezen! Euro Poppers levert in heel Europa.