10% korting op eerste bestelling met de code: WEL10

Tot 30% korting hier

GRATIS LEVERING VANAF €50 - Meer informatie

UPS-levering nu beschikbaar

Onze klanten zeggen Goed
4/5 Gebaseerd op 41 reviews
left banner

Euro Poppers biedt een breed scala aan accessoires om je popperservaring te verbeteren. Sniffers, maskers, inhalers, er is iets voor elke smaak en voor elke prijs!

Actieve filters

Poppers Accessoires kopen

 

Genieten van het effect van poppers is een waar genot wanneer je intiem alleen, in gezelschap of in de club bent. Toch wil je misschien je poppers overal gemakkelijker mee naartoe nemen of om het effect te versterken. Daarom zijn er een aantal poppers accessoires die het u nog gemakkelijker maken om je poppers te gebruiken wanneer u maar wilt.

 

Welke soorten Poppers accessoires zijn er?

 

Er is een doel voor elke Poppers. Sommige poppers kunnen dus worden aangevuld met accessoires om de manier waarop ze worden geconsumeerd te diversifiëren (masker, inhaler en sniffer).

 

Gemakkelijker transport, meer veiligheid, meer effect... Ontdek de verschillende poppers accessoires die wij aanbieden op Euro Poppers Nederland:

 

  • Poppers inhaler: Doe je poppers online gewoon in deze onopvallende houder en neem hem overal mee naartoe. Het consumeren van poppers was nog nooit zo gemakkelijk en veilig (voorkomt het risico om je neus te verbranden). Sommige poppers inhalers worden ook wel "amuletten" genoemd;
  • Poppers sniffer: Handig om het effect van poppers te versterken en tegelijk het risico op neusirritatie te beperken.
  • Poppers masker: Het poppermasker geeft een speciale look. Het is ook erg praktisch om zonder gedoe van je poppers te genieten.

 

Hoe wordt een poppers inhaler gebruikt?

 

De poppers inhaler is een van de onmisbare poppers accessoires. Het bestaat vaak uit een luchtdicht plastic of stalen bakje met watten erin (al dan niet bijgeleverd). Om de poppers inhaler te gebruiken, drenkt u gewoon de watten met je poppers en sluit u het accessoire. Dan kunt u hem overal mee naartoe nemen zonder bang te hoeven zijn voor een lek. Verwijder de dop om de poppers discreet te inhaleren en sluit hem daarna weer om het aroma van het product te behouden.

 

Koop je poppers accessoires op Euro Poppers Nederland

 

Weet u niet zeker hoe je poppers accessoires moet gebruiken of of je poppers compatibel zijn met onze producten? U kunt alle informatie die u nodig hebt downloaden op onze productbeschrijvingen. Indien nodig staat onze klantendienst klaar om al je vragen snel te beantwoorden.