Olympics Sale: 20% korting + 1 poppers gratis vanaf 35

Onze klanten zeggen Goed
4/5 Gebaseerd op 51 reviews

Beveiligde betaling met betaalkaart op Euro Poppers

 

Gebruik van Visa - Mastercard - Bankkaart

 

visa mastercard

 

De online winkel euro-poppers.nl maakt gebruik van beveiligde betalingssystemen met SSL-protocollen via de dienst Sogecommerce. Op het afschrift van je betaalkaart zal de vermelding BLACK SEQUOIA vermeld staan. Er zal dus geen enkele verwijzing naar “Euro Poppers” vermeld worden.

 

Tijdens de SSL-transactie met Sogecommerce word je automatisch doorverbonden met de server van het verwerkingscentrum voor betalingen. Je bankgegevens worden beveiligd met behulp van encryptie en passeren op geen enkele manier ons bedrijf. Tijdens je transactie op de Sogecommerce-pagina, waar je je bankkaartnummers moet invoeren, bevind je je op een volledig beveiligde pagina. Het adres van de betaalpagina begint met “https://www.” in tegenstelling tot andere, klassieke webpagina's die met “http://www.” beginnen. Deze “s” staat voor “secure”. Rechts onderaan in je browser zie je ook een pictogram dat een hangslot of sleutel symboliseert (afhankelijk van je Mac/pc-browser) om je erop te wijzen dat je je op een volledig beveiligde pagina bevindt.

De betalingen worden verricht door Sogecommerce.

 

sogecommerce

 

Als je ervoor kiest met een betaalkaart te betalen, word je verzocht je betalingsgegevens in te voeren op de SSL-beveiligde betaaldienst. De betaling wordt verricht via Sogecommerce, een wereldwijd gerenommeerde, beveiligde betalingsdienst. Je kunt de geldigheid van het gebruikte SSL-certificaat op elk moment controleren door het begin van de URL van de betalingspagina te controleren (moet beginnen met “https://”) en te dubbelklikken op het “hangslot”-symbool dat onderaan in je browservenster verschijnt. Na bevestiging van je betaling ontvang je op het in je bestelling vermelde e-mailadres een elektronisch betalingsbewijs met de vermelding Black Sequoia (deze naam zal op je bankafschrift vermeld staan).

  

Controle van je kaart door je bank via het 3DS-systeem

 

3D secure

 

Op het ogenblik van je betaling kan er een extra controle plaatsvinden: er wordt dan een venster geopend en je wordt verzocht je 3D Secure-code in te voeren. Deze code wordt gebruikt om je te identificeren en om er zeker van te zijn dat het de opgegeven houder van de betaalkaart is die de betaling uitvoert.

 

Dit houdt in dat betalingen bevestigd worden met door de bevestigingscode in te voeren die je per sms ontvangen hebt, als je voor deze oplossing gekozen hebt om je te identificeren.

  

De bevestigingscode die je per e-mail of sms ontvangt, is alleen geldig voor deze transactie. Deze controle zorgt ervoor dat jij, de kaarthouder, het bent die de betaling uitvoert en niet een oplichter. Op die manier zullen je bankgegevens, zelfs als ze gestolen of op een of andere manier buitgemaakt zijn, niet gebruikt kunnen worden zonder de verificatiecode te kennen.

 

Betaling via overschrijving

 

U kunt er ook voor kiezen om bij de betaling per bankoverschrijving te betalen. Wij sturen u de bankgegevens per e-mail om de betaling uit te voeren.

De bestelling wordt pas voorbereid en verzonden als de overschrijving is uitgevoerd en gecontroleerd door onze medewerkers.