20% KORTING & 1 POPPERS GRATIS VANAF 30 €

Onze klanten zeggen Goed
4/5 Gebaseerd op 41 reviews
  • -20%

Alien Poppers Mask Verstelbaar

€ 55,92 20% korting
€ 69,90
Geen btw

Poppers Mask Alien. Dit Alien Poppers Mask heeft twee oogopeningen en heeft een aparte lucht in- en uitlaat. Dit is een fetisj mask dat je een sexy "alien" look geeft. Ideaal voor rubber fetisjisme en het spelen met adembeheersing. Dit poppers mask is gebaseerd op het klassieke Israëlische gasmask en is in grootte verstelbaar met de bandjes aan de achterkant van het hoofd. Het Alien Poppers Mask heeft vele voordelen, het kan gedragen worden als fetish/bdsm accessoire en het effect van poppers vele malen vergroten. Op de luchtinlaat van het mask kan een filter slang en/of een filter patroon worden aangesloten. Het kapje met externe schroefdraad en gat is het atypische accessoire op dit poppermask. Hij kan worden gebruikt om de ademlucht specifiek te beperken. Dankzij de verstelbare en afneembare bandjes is het voor iedereen geschikt. Het past zich aan elk hoofd aan!

De accessoires worden afzonderlijk verkocht: 

U vindt het volledige Alien Poppers mask hier.

 

Hoe gebruik je een Poppers mask?

Steek een met poppers doordrenkt watje in het bovenste deel van het filter patroon. Verwijder de dop van het onderste deel om een luchtstroom te creëren en schroef het op het mask. Het gebruik van het mask versterkt het effect van de poppers vele malen.

 

Hoe maak je een poppersmask schoon?

Het poppers mask kan alleen worden schoongemaakt met een vochtige spons. Dit poppers mask is alleen bedoeld voor fetisjistische speeldoeleinden en is niet geschikt voor gebruik als breath control. Ook het spelen met breath control met een partner kan geweldig zijn, maar alleen spelen met de ademhaling kan gevaarlijk zijn.

Aantal
In voorraad

kinky week

bank transfermastercard    visa card

snelle levering  GRATIS LEVERING VANAF 50 €

veilige betaling  VEILIGE BETALING: CREDITCARD EN BANKOVERSCHRIJVING

discrete verpakking  DISCRETE VERPAKKING

local_shipping Levering verwacht vanaf 25-05-2024

Alien Poppers Mask Details

  • Poppers mask met fetish karakter.
  • Voor rubber fetisj en breath control spel.
  • Geeft een spannende "alien" look
  • Verstelbaar, dus geschikt voor iedereen
  • De gasmask slang en lege filters zijn apart verkrijgbaar.
ZMASK139413

andere producten van dezelfde categorie: